Dodatki za plazovno opremo

Dodatki za plazovno opremo so ključni elementi za zagotavljanje varnosti in pripravljenosti v gorah, zlasti v zimskih razmerah. Ti izdelki dopolnjujejo osnovno plazovno opremo, kot so plazovne žolne, lopate in sonde, in so bistveni za celovito pripravo na morebitne nevarne situacije. Gre za Izdelke, ki povečujejo varnost. Med te izdelke spadajo žage za sneg, radijske postaje, kompleti prve pomoči in drugi pripomočki. Preberi več

FILTER

ODSTRANI FILTRE

Spol

Blagovna znamka

Razpoložljivost

Barva

Cena

0- 18 /18

Dodatki za plazovno opremo

Dodatki za  plazovno opremo so ključni elementi za zagotavljanje varnosti in pripravljenosti v gorah, zlasti v zimskih razmerah. Ti izdelki dopolnjujejo osnovno plazovno opremo, kot so plazovne žolne, lopate in sonde, in so bistveni za celovito pripravo na morebitne nevarne situacije. Dodatki k plazovni opremi vključujejo različne izdelke, ki povečujejo varnost in učinkovitost reševanja v primeru plazov. Med te izdelke spadajo žage za sneg, radijske postaje, kompleti prve pomoči, bivak vreče, naklonomeri in drugi pripomočki.

Žage za sneg so uporabne za testiranje snežne odeje in ocenjevanje plazovne nevarnosti. Omogočajo natančno analizo strukture snega in so nepogrešljive pri izobraževanjih o plazovni varnosti.

Radijske postaje so ključne za komunikacijo v odročnih gorskih območjih, kjer mobilni signal pogosto odpove. Omogočajo komunikacijo med člani skupine in z reševalnimi službami.

Kompleti prve pomoči so nujni za oskrbo poškodb na terenu. Vsebovati morajo osnovne pripomočke za oskrbo manjših ran, kot so obliži, gaze, antiseptiki in orodja za imobilizacijo.

Bivak vreče zagotavljajo zaščito pred mrazom in vremenskimi vplivi v primeru nepredvidenih prenočitev na prostem. So lahke, kompaktne in lahko rešijo življenje v kritičnih situacijah.

Naklonomeri so pomembni za ocenjevanje naklona pobočij in s tem povezane plazovne nevarnosti. Pomagajo pri odločanju o varnih poteh v gorah.

Kaj upoštevati pri nakupu

Pri nakupu dodatkov k plazovni opremi je pomembno upoštevati kakovost, zanesljivost, enostavnost uporabe in kompatibilnost z ostalo opremo. Izberite izdelke, ki so prilagojeni vašim potrebam in vrsti aktivnosti.

V naši ponudbi najdete izdelke priznanih blagovnih znamk, kot so BCA, Black Diamond, Pieps in Salewa, ki so znane po svoji kakovosti in zanesljivosti.